РЕПТИЛ МАРКЕТ  бр.12 – ДРАЧЕВО

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон:   3140 520 и 072-229-006
e-mail: market12dracevo@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА