РЕПТИЛ МАРКЕТ БРОЈ 2 – ЦРНИЧЕ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон: 02 2743-113 и 070-316-592
Телефон кујна: 070-274-417
e-mail: market2crnice@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА