РЕПТИЛ МАРКЕТ БРОЈ 5 – НОВО ЛИСИЧЕ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон: 02 3060-169, 071-261-698
e-mail: market5novolisice@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА