Email

  Добредојде на нашиот официјален блог!

  Совршено тесто за палачинки

  February 28th, 2017|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , |

  Колку често подготвувате тесто за палачинки? Со самата помисла на домашно подготвени палачинки, веднаш ви навираат слики на прекрасни топли и вкусни палачинки со слатко или солено полнење. Наутро или навечер солени или слатки, никој не [...]

  Comments Off on Совршено тесто за палачинки

  Онлајн купување во Македонија

  February 22nd, 2017|Categories: Блог|Tags: , , , , |

  Онлајн купувањето е вид на електронска трговија која му дозволува на корисникот директно купување на услуги или производи користејќи интернет и веб пребарувач. Првите чекори во онлајн купувањето ги направил Мајкл Олдрич. Тој во 1979-та [...]

  Comments Off on Онлајн купување во Македонија

  Домашно приготвена vs готова бебешка храна

  February 15th, 2017|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , , |

  Постојано е присутно прашањето дали домашно приготвената или готовата бебешка храна е подобра и дали постои разлика помеѓу нив? Голем број родители се против храната во тегличка, но истовремено многу родители секојдневно ја употребуваат готовата [...]

  Comments Off on Домашно приготвена vs готова бебешка храна

  Свети Трифун или Свети Валентин: Кој празник повеќе го празнуваме?

  February 8th, 2017|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , |

  1-ви февруари според стариот календар, или 14-ти февруари според новиот календар е денот на кој се празнуваат празниците свети Трифун и свети Валентин. Свети Трифун претставува православен празник посветен на виното и лозјето, додека свети [...]

  Comments Off on Свети Трифун или Свети Валентин: Кој празник повеќе го празнуваме?