Email

  Добредојде на нашиот официјален блог!

  Имаш ли омилен багет сендвич?

  February 1st, 2017|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , , , , |

  Кога станува збор за сендвич веднаш визуелизираме топло багет лепче со крцкава кора кое во својата средина содржи разни сувомеснати или млечни производи дополнети со свеж зеленчук. Добропознатиот багет претставува симбол на Франција, кој зад [...]

  Comments Off on Имаш ли омилен багет сендвич?

  11 совети и трикови за подобро здравје

  January 26th, 2017|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , , , , |

  Модерниот начин на живот каде секојдневно сме во трка со времето, не принудува да заборавиме на најважното – нашето здравје. Неправилната исхрана и недоволната физичка активност претставуваат само еден мал дел од многуте фактори кои [...]

  Comments Off on 11 совети и трикови за подобро здравје

  Здрава храна после празниците

  January 13th, 2017|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , |

  Еве сме, на крајот на славењето, на празниците и на обилните оброци кои содржат шеќери. Време е за детоксикација на организмот, а за тоа се потребни и нови производи во вашиот фрижидер. Правилната исхрана и [...]

  Comments Off on Здрава храна после празниците

  Каква треба да биде една Божиќна трпеза?

  January 4th, 2017|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , , , |

  Секој празник има свое посебно мени и свое правило за храна. Единственото нешто што им е заедничко е тоа што го спојува целото семејство заедно. Меѓу тие празници е и Божиќ, кој се смета за [...]

  Comments Off on Каква треба да биде една Божиќна трпеза?