Email

  Добредојде на нашиот официјален блог!

  Како Свети Никола стана Дедо Мраз?

  December 30th, 2016|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , , |

  Постојат повеќе приказни за тоа како Свети Никола го доби името Дедо Мраз. До ден денес сме слушнале многу, но која од нив е вистинската, реалната? Како еден бискуп и светец стана симбол за прослава [...]

  Comments Off on Како Свети Никола стана Дедо Мраз?

  Зошто китиме новогодишна елка?

  December 21st, 2016|Categories: Блог|Tags: , , , , , , , |

  Декорирањето новогодишна елка е традиција која се негува сé до денес, нé води низ празничната магија и не познава години. Од најмалите генерации па сé до најстарите, сите се радуваат на моментот на китењето на елката и [...]

  Comments Off on Зошто китиме новогодишна елка?

  Рептил Клуб член!

  November 25th, 2016|Categories: Блог|

  Како член на Клуб Рептил можете во секое време да искористете до -10% попуст на над 500 производи. Попустот го добивате веднаш намален од вкупниот износ за наплата, и го гледате на Вашата фискална сметка. [...]

  Comments Off on Рептил Клуб член!