Ние сме маркети кои ја нудат најдобрата услуга во градот, и поради тоа се залагаме за врвен квалитет на сите полиња. За нашите вработени, тоа значи одлична работна атмосфера, редовни примања, можност за напредување и бројни останати бенефиции.

Ние сме секогаш отворени за вредни, услужливи и културни работници кои ја знаат и ценат добрата услуга. Услугата е нашиот приоритет бр.1 па затоа нашите вработени треба да ги сакаат луѓето, да бидат комуникативни и услужувањето треба да им биде задоволство. Вработените во нашите маркети секојдневно може да остварат контакт со над 1000 купувачи па затоа работењето кај нас пред се претставува комуникација, задоволство и насмевка.

Доколку сакаш да работиш во динамична средина, да си во контакт со многу луѓе, сакаш да превземеш водство и да ги покажеш твоите способности аплицирај на формуларот прикажан десно. Имаме потреба од работници за различни позиции, како во нашите маркети така и во администрацијата. Можеби си експерт во своето поле и мислиш дека имаш нешто можеш да ни го понудиш? И за тебе има место. Потполни го формуларот од десно и почекај го нашиот повик.

Ваши,
Рептил Маркети

Име и Презиме (задолжително)

Година на раѓање

Адреса (задолжително)

Град

Телефон (задолжително)

Email Адреса (задолжително)

Степен на образование

Работно искуство

Компјутерски познавања

Што би сакале да работите

Прикачи CV