РЕПТИЛ МАРКЕТ БРОЈ 14 – ЛИСИЧЕ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон: 02 2467-985; 071-373-512
e-mail: market14lisice@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА