РЕПТИЛ МАРКЕТ БРОЈ 1 – РУЗВЕЛТОВА

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон: 02 3136-341; 070-316-591
e-mail: market1ruzveltova@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА