РЕПТИЛ МАРКЕТ  бр.12 – НЕРЕЗИ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон:   072-229-006
e-mail:market12nerezi@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА