РЕПТИЛ МАРКЕТ  бр.13 – МАЏАРИ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21:00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон:   02 2556 698 и 071-382-882
e-mail: market13madzari@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА