РЕПТИЛ МАРКЕТ  бр.15 – ЗЕЛЕН ПАЗАР

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 20.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон: 072-807-245
e-mail: market15zelenpazar@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА