РЕПТИЛ МАРКЕТ  бр.17 – КОЗЛЕ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (07.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон: 02 2622 661 и 071 271 805
e-mail: market17kozle@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА