РЕПТИЛ МАРКЕТ  бр.23 – АЕРОДРОМ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон:070 408 578
e-mail: market23aerodrom@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА