РЕПТИЛ МАРКЕТ  бр.4 – АЕРОДРОМ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон:  02 2460-127 и 071-394-480
e-mail: market4aerodrom@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА