РЕПТИЛ МАРКЕТ БРОЈ 5

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон: 02 3060-169; 071-261-698

e-mail: market5karposh@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА