РЕПТИЛ МАРКЕТ  БРОЈ 7 – ПОРТА ВЛАЕ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон: 02 3084 410 и 070 390 788
e-mail: market7vlae@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА