Правила за процес на регистрација:

Пополнете ги празните полиња со Вашите податоци,а потоа притиснете го копчето “АПЛИЦИРАJ”.

За успешна регистрација потребно е да ги пополните сите полиња.

Исто така доколку се согласувате ДПТУ РЕПТИЛ ДООЕЛ да ги собира и обработува Вашите лични податоци, задолжително е да ја дадете Вашата согласност за собирање и обработка на лични податоци.

Откако ќе го завршете процесот на регистрација ќе добиете потврда за успешна регистрација на самата web страна.