Клуб Рептил

 Клуб Рептил е семејство од над 20000 потрошувачи кои секојдневно заштедуваат при нивното пазарење.

Како член на Клуб Рептил можете во секое време да искористете до -10% попуст на над 500 производи.

Попустот го добивате веднаш намален од вкупниот износ за наплата, и го гледате на Вашата фискална сметка.

Разлистајте го нашиот најнов Клуб Рептил каталог и најдете ги Клуб Рептил производите означени со посебни картончиња на нашите

полици. Користете ја Вашата картичка и кога немате испазарено Клуб Рептил производи затоа што во партнерство со нашите добавувачи, ја

наградуваме Вашата лојалност!

АПЛИЦИРАЈ

klubfamily