Зошто китиме новогодишна елка?

Декорирањето новогодишна елка е традиција која се негува сé до денес, нé води низ празничната магија и не познава години. Од најмалите генерации па сé до најстарите, сите се радуваат на моментот на китењето на елката и на Божиќните празници. Дали всушност знаете зошто ја китиме елката? Историја на новогодишната елка Традицијата на китење на новогодишна елка [...]

By |2022-09-08T00:29:22+02:00December 21st, 2016|Блог|Comments Off on Зошто китиме новогодишна елка?

Рептил Клуб член!

Како член на Клуб Рептил можете во секое време да искористете до -10% попуст на над 500 производи. Попустот го добивате веднаш намален од вкупниот износ за наплата, и го гледате на Вашата фискална сметка. Разлистајте го нашиот најнов Клуб Рептил каталог и најдете ги Клуб Рептил производите означени со посебни картончиња на нашите полици. [...]

By |2022-09-08T00:29:23+02:00November 25th, 2016|Блог|Comments Off on Рептил Клуб член!

Email

Loading