Достава до вашата компанија

Ви нудиме единствена можност да ги нарачате потребните производи
за вашата компанија по цена од полица.

 

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Рептил Клуб член

Клуб Рептил е семејство од над 15000 потрошувачи кои секојдневно заштедуваат при нивното пазарење.

Со оваа апликација добивате Клуб Рептил картичка со која ќе го остварите вашето правото на попуст и сте чекор поблиску до Вашата заштеда!

Прочитај повеќе

ЗАЧЛЕНИ СЕ

Рептил Lyoness член

Станете бесплатно дел од CASHBACK заедницата со милиони членови низ целиот свет!Уживајте во предностите на Lyoness на повеке од 500 Cashback локации и кај повеќе од 1000 Трговски Партнери во Македонија и над 39.000 Трговски партнери во целиот свет. Едноставно е, покажете ја Вашата Lyoness Cashback картичка на касата, платете како и вообичаено и добијте Cashback  и Шопинг поени.

ЗАЧЛЕНИ СЕ

Сезонски попусти

 • 6 пати во годината
 • Времетраење од еден месец
 • Намалување до -10% од основната цена!
 • Сезонски каталог
 • Прилог со рецепти
ПОГЛЕДНИ

Викенд Акции

 • Најактрактивни производи
 • Секој викенд (Петок, Сабота, Недела)
 • Од -10% до – 50% од основната цена
 • Означени се со постери
 • Специјални акциски гондоли

Преостанато време до следната Викенд Акција:

ПОГЛЕДНИ

Клуб попусти

 • Производи најпотребни за целото семејство
 • Различни производи секој месец и половина
 • Намалување до -10% од основната цена!
 • Пазарување со клуб картичка
 • Изненадувања и награди за клуб членовите
ПОГЛЕДНИ
„Благодарност до персоналот на љубезноста, вредни, услужни. Голема пофалба.“
Стојковиќ Мирјана
„Одушевен сум од добрата работа и љубезноста на вработените. Секогаш сум пријатно изненаден од некој од нив.“
Тони Пешев
„Благодариме на Вашиот културен однос кон нас потрошувачите.“
проф.д-р. Димитар Ќорнаков
„Како долгогодишна муштерика во вашата продавница презадоволна сум од услугата и коректното однесување од вашите вработени.“
Симоновска Верица
„Вработените ме воодушевија.. Љубезни се во секое време.. Значи без оглед на палетата на производи што ги нуди една компанија, сепак мислам дека личниот контакт со потрошувачите е клучната алка за успех.“
Андријана Миневска
„Сакам да искажам големи пофалби за Рептил маркетите. Како за продавниците и вработените во нив така и за web информирањето и луѓето кои управуваат со маркетите. Исто сакам да ја пофалам акцијата на Рептил маркетите за асфалтирање околу зградта на улица Тоне Томшиќ 25… Продолжете така.“
Јован Стојанов