Хаус мајстор во Виница

Почитувани имаме потреба од Хаус мајстор во Општина Виница. Би ни било чест и задоволство да аплицирате на нашата форма за вработување. При било какво недоразбирање или потребна помош слободно обратете ни се на следниов број: XXX XXX XXXX