РЕПТИЛ МАРКЕТ БРОЈ 25 – БАРДОВЦИ

clockicon

Работно време

Понеделник – Сабота (7.00 – 21.00)
Недела (Неработен ден)

contacticon

Контакт

Телефон:  071 310 962
e-mail: market25bardovci@reptilmarketi.mk

ЛОКАЦИЈА