Совршено тесто за палачинки

Колку често подготвувате тесто за палачинки? Со самата помисла на домашно подготвени палачинки, веднаш ви навираат слики на прекрасни топли и вкусни палачинки со слатко или солено полнење. Наутро или навечер солени или слатки, никој не може да им одолее. Некои ги сакаат без јајца и млеко, односно посни а некои пак го сакаат вкусот на [...]