Совршено тесто за палачинки

Колку често подготвувате тесто за палачинки? Со самата помисла на домашно подготвени палачинки, веднаш ви навираат слики на прекрасни топли и вкусни палачинки со слатко или солено полнење. Наутро или навечер солени или слатки, никој не може да им одолее. Некои ги сакаат без јајца и млеко, односно посни а некои пак го сакаат вкусот на [...]

By |2022-09-08T00:29:19+02:00February 28th, 2017|Блог|Comments Off on Совршено тесто за палачинки

11 совети и трикови за подобро здравје

Модерниот начин на живот каде секојдневно сме во трка со времето, не принудува да заборавиме на најважното – нашето здравје. Неправилната исхрана и недоволната физичка активност претставуваат само еден мал дел од многуте фактори кои допринесуваат за нарушување на здравјето. Со посветување на само малку време во текот на денот и примена на овие 11 [...]

By |2022-09-08T00:29:21+02:00January 26th, 2017|Блог|Comments Off on 11 совети и трикови за подобро здравје

Email

Loading