Здрава храна после празниците

Еве сме, на крајот на славењето, на празниците и на обилните оброци кои содржат шеќери. Време е за детоксикација на организмот, а за тоа се потребни и нови производи во вашиот фрижидер. Правилната исхрана и е повеќе од потребна на организмот, а за да ја зготвите ви треба само идеја од рецептите за здрава храна. [...]