Достава до вашата компанија

Ви нудиме единствена можност да ги нарачате потребните производи
за вашата компанија по цена од полица.

 

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Достава до вашиот дом

Нарачајте веднаш преку нашата онлајн продавница, и уживајте
во комоцијата на вашиот дом, нашата екипа ќе се погрижи за вашите
производи да бидат доставени до вашата врата

НАРАЧАЈ ОНЛАЈН

Рептил Клуб член

Клуб Рептил е семејство од над 20000 потрошувачи кои секојдневно заштедуваат при нивното пазарење.

Со оваа апликација добивате Клуб Рептил картичка со која ќе го остварите вашето право на попуст и сте чекор поблиску до Вашата заштеда!

Прочитај повеќе

ЗАЧЛЕНИ СЕ

Рептил Cashback World Член

Станете бесплатно дел од CASHBACK WORLD заедницата со милиони членови низ целиот свет! Уживајте во предностите на Cashback World на повеке од 2300 Cashback локации и кај повеќе од 1800 Трговски Партнери во Македонија и над 130.000 Трговски Партнери во целиот свет. Едноставно е, покажете ја Вашата Cashback World картичка на касата, платете како и вообичаено и добијте Cashback и Шопинг Поени.

ЗАЧЛЕНИ СЕ

Викенд Акција

 • Најактрактивни производи

 • Секоја недела (Четврток-Недела)

 • Од -10% до – 50% од основната цена

 • Означени се со постери

 • Специјални акциски гондоли

ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ ЗА ВИКЕНД АКЦИЈАТА
 
ПОГЛЕДНИ

Клуб попусти

 • Производи најпотребни за целото семејство
 • Различни производи секој месец и половина
 • Намалување до -10% од основната цена!
 • Пазарување со клуб картичка
 • Изненадувања и награди за клуб членовите
ПОГЛЕДНИ

Каталог

 • Производи најпотребни за целото семејство
 • Различни производи секој два месеца
 • Намалување до -40% од основната цена!
ПОГЛЕДНИ
„Благодарност до персоналот на љубезноста, вредни, услужни. Голема пофалба.“
Стојковиќ Мирјана
„Одушевен сум од добрата работа и љубезноста на вработените. Секогаш сум пријатно изненаден од некој од нив.“
Тони Пешев
„Благодариме на Вашиот културен однос кон нас потрошувачите.“
проф.д-р. Димитар Ќорнаков
„Како долгогодишна муштерика во вашата продавница презадоволна сум од услугата и коректното однесување од вашите вработени.“
Симоновска Верица
„Вработените ме воодушевија.. Љубезни се во секое време.. Значи без оглед на палетата на производи што ги нуди една компанија, сепак мислам дека личниот контакт со потрошувачите е клучната алка за успех.“
Андријана Миневска
„Сакам да искажам големи пофалби за Рептил маркетите. Како за продавниците и вработените во нив така и за web информирањето и луѓето кои управуваат со маркетите. Исто сакам да ја пофалам акцијата на Рептил маркетите за асфалтирање околу зградта на улица Тоне Томшиќ 25... Продолжете така.“
Јован Стојанов
„Вашите вработени се секогаш услужни и културни, одговараат на потребите од потрошувачите.“
„Секојдневно пазарам во овој маркет и имам само пофалби и за вработените и за асортиманот!“
„Сите вработени чинат целина што функционира беспрекорно што заслужува почит и благодарност.“
„Мило ми е што кај нас во Скопје затекнав ваква состојба на беспрекорна љубезност. Досега во мојот град Скопје не сум сретнал толку љубезни и културни личности, вработени во трговија (маркет). Највисоки оцени, воодушевен сум.“
„Поради добрата услуга и несебичното залагање на вработениот персонал има постојано голем број на муштерии задоволни од услугата, меѓу кои припаѓам и јас со моето семејство.“
Click edit button to change this code.