ДОСТАВА ДО ВАШАТА КОМПАНИЈА!

Ви нудиме единствена можност да ги нарачате потребните производи за вашата компанија по цена од полица. Ние сме една од ретките компании кои ја препознавме вашата потреба за заштеда на време со тоа што ви овозможуваме да ја олесниме набавката на производи кои ги користите секојдневно во вашата канцеларија. Се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт-телефон или пак да испратите порака на нашата е-пошта: naracki@reptilmarketi.mk 

 

Вашата нарачка ќе ја обезбедиме во рок од 24 часа и притоа гарантираме за нејзиниот квалитет. За тоа како да направите поголема нарачка, контактирајте не на нашата е-пошта golemoprоdazba@reptilmarketi.mk или на нашиот контакт телефон.

ДОСТАПНИ АРТИКЛИ

Дел од производите на нашите полици кои се достапни за потребите на вашата компанија се: Сендвичи, сокови , сапуни, багети, вода, брисачи за раце, грицки, кафе ,тоалетна хартија,овошје, чај, освежувачи…како и сите други артикли кои можете да ги најдете во нашите маркети!

Јавете се! 2 402 765

ЦЕНА ОД ПОЛИЦА 100%
ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ 100%
ПЛАЌАЊЕ НА ФАКТУРА 100%